|
|
|
|
|
| Author |
Message |
|
Alia
|
|
Post subject: Re: Lyrics
Posted: Fri Aug 29, 2008 9:37 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 2:38 pm Posts: 5240 Location: Sisak
|
....me like it too...skinula ju ja...very very nice 
|
|
|
Iva
|
|
Posted: Tue Sep 02, 2008 3:01 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 10:55 pm Posts: 4139 Location: Cajkaland
|
|
THE OFFSPRING "Have You Ever"
Falling, I'm falling Falling, I'm falling
Have you ever walked through a room And it was more like the room passed around you Like there was a leash around your neck that pulled you through
Have you ever been at someplace Recognizing everybody's face Until you realized that there was no one there you knew Well I know
Some days, my soul's confined and out of mind Sleep forever Some days, I'm so outshined and out of time Have you ever
Have you ever buried your face in your hands Cause no one around you understands Or has the slightest idea what it is that makes you be
Have you ever felt like there was more Like someone else was keeping score And what could make you whole was simply out of reach Well I know
Someday I'll try again and not pretend This time forever Someday I'll get it straight but not today Have you ever
Some days, my soul's confined and out of mind Sleep forever Some days, my darkest friend is me again Have you ever Someday I'll try again and not pretend This time forever Someday I'll get it straight but not today Have you ever
When the truth walks away Everybody stays Cause the truth about the world is that crime does pay
So if you walk away Who is gonna stay Cause I'd like to think the world is a better place
When the truth walks away Everybody stays Cause the truth about the world is that crime does pay
So if you walk away Who is gonna stay Cause I'd like to make the world be a better place
So if you walk away Who is gonna stay Cause I'd like to think the world is a better place I'd like to leave the world as a better place I'd like to think the world
_________________ i trust everyone, it's the devil inside them i don't trust
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 5:07 pm |
|
Joined: Wed Aug 22, 2007 11:03 pm Posts: 3070 Location: Bitchville
|
|
Vatrogasci - Peder
Moj prijatelj voli dečke, Al' ne za mali nogomet, Moj prijatelj voli dečke, Al' ne za trule kobile(?), Moj prijatelj voli dečke, Al' ne da s njima popije, Moj prijatelj voli dečke, Jer u njih se zaljubljuje.
Moj prijatelj za žene čuti neće Jer kaže za njih nema osjećaj A za ljepuškaste mladiće on bi prod'o i svoj dom I zovemo ga zato pederom!
Moj prijatelj čudno priča I odaje se pokretom Moj prijatelj iz kafića Brije noge britvicom.
Moj prijatelj za žene čuti neće Jer kaže za njih nema osjećaj A za ljepuškaste mladiće on bi prod'o i svoj dom I zovemo ga zato pederom!
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
spooking93
|
|
Posted: Thu Sep 25, 2008 7:56 pm |
|
|
|
Plavi Orkestar - Šta će nama šoferima kuća
Sajo, utovari, istovaraj svoja kola malena Sajo, dodji me, dodji meni preko druma kaljava
Nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan Nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca
Al' tuga bez druga bez srece, pa kaze
Refren Sta ce nama soferima kuca sta ce nama soferima kuca sta ce nama, sta ce nama kuca kad je nasa kuca putujuca
Sajo, utovari, istovaraj svoja kola malena Sajo, dodji me, dodji meni preko druma kaljava
Nado u tvojoj kucici ja sam jadan nemocan Nado u mojoj kabinici sva su cuda moguca
Al' tuga bez druga bez srece, pa kaze
Sta ce meni tvoja bela kuca sta ce meni tvoj auto beli sta ce meni tvoja para svaka kad ja volim rumenog seljaka
Refren
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 10:51 pm |
|
|
|
Jura Stublić & Film Lijepo neopisivo
Lijepo, lijepo neopisivo, Ljubit' je oci crne, Oci crne s juga. Neka, neka traje beskrajno, Trenutak ovaj, Dok nad nama sija duga.
Lijepo, lijepo neopisivo, Ljubit' je oci crne, Smede ili plave. Ljubav, ljubav traje beskrajno, Kao da leti, Izmedu sna i jave.
Nocu zvijezde vrte se, Nad nama i u nama, Ljubi me u tami, Jer smo sami. Je!
Kad budem s vama sjajni oblaci, Moje ce suze s kisom padati, I tiho, tiho saptati: "Volim te!" To je sve.....
_________________ ~*~ she's just a devil woman with evil on her mind beware the devil woman, she's gonna get you from behind ~*~
|
|
| Top |
|
|
|
spooking93
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 12:53 pm |
|
|
^^ to je plagijat žešći : http://www.youtube.com/watch?v=xoco58gF8h0Sejo Kalač - Da li si me voljela il nisiNikada mi nece biti jasno zasto smo se rastali nas dvoje i kako je moglo poslije svega da zavoli drugog srce tvoje Neke tajne ostaju da zive i kad ljubav nestane bez traga gdje si sada, eh da mi je znati da l' si srecna, moja bivsa draga Ref. Na slikama iz proslosti nase pored mene nasmijana ti si stare slike, a pitanje isto da li si me voljela il' nisi
|
|
| Top |
|
|
|
andrea
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 8:31 pm |
|
Joined: Thu Aug 23, 2007 10:45 am Posts: 2100 Location: city of blinding lights
|
^^^ spooky, kralju  volim tu pjesmu, btw :)
_________________ 3 words, 8 letters.say it and I'm yours. 8 letters, 3 syllables. say them and I'm yours.
|
|
| Top |
|
|
|
Mare
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 10:57 pm |
|
|
spooking93 wrote: Znam to ... kakti prerada..  a kaj sad? Talijanski kužim svaku treću, Juru kužim sve 
|
|
| Top |
|
|
|
|
|
|
|
|